Kennisbank

Klantensysteem Home > Kennisbank > Domeinnaam > Welke restricties gelden voor een domein extensie?

Welke restricties gelden voor een domein extensie?

.nl/.be/.eu/.com/.net/.biz/.org/.uk/.us/.info/.es/.it/.dk/.nu/.tv

Voor bovengenoemde extensies, gelden geen restricties. 

.cn

Voor een .cn domeinnaam dient u een eigen bedrijf hebben of gemachtigd te zijn door een bedrijf om de aanvraag te doen. Particulieren komen dus niet in aanmerking voor een .cn domeinnaam. Tevens is het van belang dat het bedrijf in China is gevestigd of handel heeft in China en dient de aanvrager een geldig Chinese identiteitsbewijs te hebben. 

.de

Een Duitse extensie kan geregistreerd worden als u beschikt over een contactadres vanuit Duitsland. Kunt u niet aan deze voorwaarde voldoen, dan kunnen wij de domeinnaam registreren met een domicilie adres. De kosten hiervan bedragen €5,00 per jaar. 

 

.fr

Om deze extensie te kunnen registreren, dient u te beschikken over een Franse organisatie, of een geregistreerde merknaam die in Frankrijk geldt, of u dient een persoon een Frans adres te kennen. Kunt u niet aan deze voorwaarde voldoen, dan kunnen wij de domeinnaam registreren met een domicilie adres. De kosten hiervan bedragen €20,00 per jaar. 

 

.pt

 

De domeinnaam moet overeenkomen met de bedrijfsnaam of de persoonsnaam. De bedrijfsnaam of merknaam dient geregistreerd te zijn (enkel binnen Portugal of Europees CTM). Eveneens mag dan ook gekozen worden voor een afkorting van de bedrijfsnaam.

 


Lees ook


Powered by WHMCompleteSolution